5 кредитних компаній, які увійшли в ТОП України в першому кварталі 2021 року

5 кредитних компаній, які увійшли в ТОП України в першому кварталі 2021 року
Loader

Кількість кредитних компаній в Україні з кожним роком збільшується. З'являються нові організації, які пропонують позичальникам швидке оформлення і вигідні умови кредитування. Які МФО стали кращими в першому кварталі 2021 року? Кому віддають перевагу позичальники? Ми склали для вас рейтинг, який допоможе швидше вибрати кредитну організацію і отримати гроші.

  1. Майкредіт
  2. CCloan
  3. Мілоан
  4. Манівео
  5. Тенго

Тепер давайте розберемося, на яких умовах видають онлайн-позики топові компанії України.

Майкредит

У компанії Майкредит можна отримати кредит на суму від 100 до 15 000 гривень терміном від 1 до 64 днів. Новим клієнтам доступно максимум 6000 гривень. При першому зверненні гроші видаються під 0,01% в день, при наступних — під 1,99%.

Заявки розглядаються дуже швидко — протягом 5-10 хвилин. З документів для оформлення позики потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код. Гроші переводяться на банківську картку. Погасити позику можна будь-яким зручним способом: через особистий кабінет, через онлайн-банкінг або через термінал. Крім того, клієнтам Майкредит доступна пролонгація: продовжити термін дії договору можна на 7, 15 або 30 днів.

Кредитні послуги доступні для позичальників у віці від 18 до 70 років.

CCloan

CCloan — міжнародна фінансова компанія, яка пропонує прості і сучасні кредитні послуги. На ринку України працює з 2015 року.

Отримати кредит можна на банківську картку, де б ви не знаходилися. Мінімальна сума позики в CCloan становить 100 гривень, максимальна — 15000 гривень. Користуватися коштами можна від 5 до 30 днів. Для нових клієнтів діє акція, в рамках якої отримати перший кредит можна під 0,01% в день. Стандартна ставка — 1,99% в день. Для постійних клієнтів також регулярно проводяться акції та розіграші.

Кредит можна пролонгувати і погасити достроково. Продовжити термін дії договору дозволяється на фактичну кількість днів користування кредитом. Погасити позику можна онлайн в особистому кабінеті, за допомогою різних платіжних систем, використовуючи термінал самообслуговування або завітавши до відділення банку.

Взяти кредит на карту в “СС Лоан” можуть громадяни України віком від 18 років.

Miloan

Miloan — це відома українська МФО, яка надає кредитні послуги з 2016 року. Головними її перевагами є безпека, надійність та прозорість умов.

Оформити позику можна на суму від 500 до 15000 гривень терміном від 1 до 30 днів. Перша позика видається під 0,01% в день. Базова ставка — 1,2-1,9% в день. Гроші переводяться на картку відразу після розгляду заявки. Рівень схвалення в Мілоан досягає 98%.

Кредит можна погашати достроково і частково — без пені і штрафів. При необхідності можна оформити пролонгацію з погашенням частини тіла кредиту. Доступний термін: 3, 7 або 15 днів.

Оплатити позику можна на сайті в особистому кабінеті або без входу в обліковий запис. Серед інших способів — погашення через Приват24, оплата через термінал, оплата через NovaPay в відділенні Нова Пошта.

Отримати онлайн-позику в Мілоан можуть усі українці у віці від 18 до 65 років.

Манівео

Компанія з'явилася на ринку в 2013 році. За повних сім років роботи МФО вдалося створити репутацію надійного кредитора, якому сьогодні довіряють десятки тисяч позичальників.

У Moneyveo є дві кредитні програми, якими можуть скористатися як нові, таки постійні клієнти:

  • Smart: сума позики — від 100 до 22 000 гривень, термін погашення — від 1 до 30 днів;
  • Comfort: сума кредиту — від 10 000 до 30 000 гривень, термін погашення — від 8 до 18 тижнів.

Нові позичальники можуть отримати в борг максимум 17000 гривень терміном до 42 днів під 0,01%. Базова відсоткова ставка становить 1,7% в день від суми кредиту.

Погасити кредит можна онлайн і готівкою. Доступно 8 способів оплати, серед яких погашення у відділеннях Нова Пошта і оплата через чат-бот в Telegram.

При бажанні кредит можна пролонгувати. Послуга надається після сплати відсотків.

Отримати кредит в Moneyveo можуть тільки повнолітні громадяни.

Tengo

Тенго — це нова компанія в списку МФО. Вона з'явилася в 2020 році. Завдяки унікальним умовам кредитування їй вдалося зацікавити українських позичальників і допомогти їм вирішити фінансові проблеми.

У Тенго можна отримати позику онлайн на картку банку на суму від 500 до 15000 гривень. Доступний термін погашення — від 1 до 30 днів. Всі позики видаються під 1%: як новим, так і постійним клієнтам.

При необхідності клієнти компанії можуть скористатися пролонгацією. Подовжити період користування позикою можна на 3, 7 або 15 днів. Повернути гроші можна через сайт, за допомогою терміналу самообслуговування, через Приват24.

Скористатися послугами компанії можуть всі громадяни України у віці від 18 до 65 років. При цьому необов'язково мати регулярний дохід, офіційне працевлаштування, ліквідне майно.

Ми підготували для вас добірку кредитних компаній, які стали кращими в першому кварталі 2021 року. У кожній з них отримати мікрокредит на картку можна швидко, безпечно і вигідно.

Автор: Сервіс “Tengo”
21.04.2021
views
1002  переглядів
shares
0