Кредит готівкою: які організації пропонують такі позики в Україні?

Кредит готівкою: які організації пропонують такі позики в Україні?
Loader

Де в Україні можна отримати кредит готівкою? Подібне питання часто ставлять люди, яким терміново потрібні гроші на оплату навчання, купівлю побутової техніки, відпочинок чи ремонт в квартирі. Ми вирішили вам допомогти і склали список організацій, які швидко видають готівкові позики в нашій країні.

ТОП банків, які видають кредити готівкою

Пропонуємо вашій увазі три перевірених фінустанови, де можна отримати готівку на вигідних і комфортних умовах.

ПриватБанк

Щоб отримати гроші в борг, можна оформити картку "Універсальна" в ПриватБанку, а потім зняти гроші в найближчому банкоматі. Які переваги цього способу?

  1. Максимальна сума — до 50 тис. гривень.
  2. 55 днів пільгового періоду.
  3. Безкоштовне оформлення.

Замовити картку можна через інтернет. Ви зможете використовувати її для оплати покупок і послуг, причомуне тільки в Україні, а й за кордоном.

Альфа Банк

В Альфа-Банку можна отримати готівкову позику на суму від 5000 до 1 млн гривень. На що будуть витрачені гроші не має значення. Термін кредитування — від 1 до 5 років. Відсоткова ставка — від 17,99% до 35,00% річних. Вартість обслуговування кредитної заборгованості може становити до 2,45%.

Щоб заощадити час Альфа-Банк пропонує подати заявку на кредит в онлайн-режимі.

Ідея Банк

В Ідея Банку можна отримати гроші на маленькі і великі покупки. Заявка розглядається протягом 1 хвилини. Доступна сума кредиту — до 500 тис. гривень. Користуватися коштами можна протягом 5 років. На цільові покупки надається знижка — 10%.

Залишити заявку можна на сайті, а підписати договір і забрати гроші — в найближчому відділенні банку в будь-який зручний час.

Кредит готівкою в ломбарді: умови

Отримати гроші в борг можна, звернувшись в ломбард. Для цього вам знадобиться заставне майно. Це можуть бути ювелірні прикраси, техніка, транспорт, нерухомість, музичні інструменти, антикваріат, годинник і т.д. Зверніть увагу, що деякі ломбарди видають кредити і без застави, однак в даному випадку відсоткова ставка може бути вищою.

Благо

Оформити кредит готівкою можна на суму від 200 до 8000 гривень на 7 або 15 днів. Новим клієнтам гроші видаються під 0,01% в день без застави і довідки про доходи. Забрати готівку можна в найближчому відділенні ломбарду. При наступному зверненні кредитний ліміт підвищується. Позику можна продовжити або погасити достроково.

Скарбниця

Можна отримати кредит під заставу цінного майна. При оформленні позики під заставу золота максимальний термін погашення складе 63 дні. Сума залежить від вартості предмета. Ставка — 1,2% в день.

Ломбард пропонує послугу доставки грошей додому. Частина суми можна перевести на картку (за бажанням клієнта).

Ломбард "Перший"

Компанія видає готівкові позики, користуватися якими можна до 30 днів. Подати заявку і отримати рішення реально протягом 15 хвилин. Позичальникам пропонується три тарифних плана на вибір. Сума кредиту залежить від типу виробу, проби дорогоцінного металу, терміну кредитування, дисконтного статусу позичальника.

Чи реально отримати в МФО кредит готівкою?

Мікрофінансові організації в основному спеціалізуються на онлайн-кредитуванні. У разі схвалення заявки гроші переводяться на картку банку. Однак деякі компанії все ж дозволяють своїм клієнтам отримати позику "живими грошима".

FinX

Компанія пропонує цілий ряд програм споживчого кредитування на будь-які цілі. Офіси FinX є у всіх великих містах України. Подати заявку можна вдома онлайн або безпосередньо у відділенні. Максимальна сума становить 50000 гривень. Рішення приймається протягом 20 хвилин.

Cash2go

Звернувшись в цю компанію можна отримати кредит готівкою на суму до 100 тис. гривень терміном до 72 місяців. Довідка про доходи, застава і поручителі не потрібні. Рішення приймається протягом години. Можна скористатися послугою доставки документів додому (безкоштовно).

Tengo

За допомогою мікрофінансового сервісу Тенго ви можете в будь-який час отримати кредит готівкою онлайн. Для цього знадобиться тільки мобільний телефон, картка банку, паспорт та ІПН. Максимальна сума позики 20000 гривень, термін погашення — від 1 до 30 днів. На всі кредити діє фіксована ставка — 1% в день. Розгляд заявки займає близько 5 хвилин. У разі схвалення потрібна сума відразу ж буде перерахована на картку.

Як бачите, послугу оформлення готівкових кредитів в Україні пропонують багато організацій. Головне — вибрати найбільш оптимальні умови.

Автор: Сервіс “Tengo”
23.03.2021
views
793  переглядів
shares
0