Нова соціальна мережа Clubhouse: як отримати інвайт і поспілкуватися з Ілоном Маском?

Нова соціальна мережа Clubhouse: як отримати інвайт і поспілкуватися з Ілоном Маском?
Loader

Ви напевно чули про нову соціальну мережу Clubhouse, яка різко стала популярною в 2021 році. Станом на 16 лютого застосунок в AppStore було завантажено більше 5 млн разів. У соцмережі вже є топові мільярдери світу, серед яких Ілон Маск і Марк Цукерберг. Кажуть, що з ними можна поспілкуватися в прямому ефірі, прямо як зі звичайними людьми.

Як отримати інвайт в Clubhouse безкоштовно і чому потрапити в соцмережу можуть не всі? Як задати питання знаменитості та чи можна вже сьогодні монетизувати нову соцмережу? Про все це поговоримо прямо зараз в нашому блозі на tengo.ua.

Clubhouse — це соціальна мережа, в якій спілкуються голосом

Що таке Клабхаус? Це нова соціальна мережа, в якій немає месенджерів і Сторіс, відфотошоплених фото і постановочних відео. Користувачі можуть об'єднуватися в "клуби" і "кімнати", спілкуючись один з одним виключно голосом.

Clubhouse з'явився в квітні 2020 року. Його створили випускники Стенфордського університету і колишні співробітники Google Пол Девісон і Роган Сет. Спочатку кількість користувачів програми становила 1500 осіб. Але розробникам вдалося залучити в проект інвестиції на суму 12 млн доларів. Щоб наростити аудиторію в соцмережу запросили зірок: Опру Вінфрі, Джареда Лето, Кріса Рока, які підтягнули туди своїх шанувальників. В кінці грудня в Clubhouse вже сиділи 600 тис. осіб.

Фішка нової соцмережі в тому, що тут можна максимально наблизитися до відомих людей. Коли ми дивимося Ютуб або Інстаграм — ми чуємо і бачимо своїх кумирів, які знімають влоги, розповідають про події зі свого життя, але! Немає відчуття того, що говорять саме з тобою. Клабхаус же створює імітацію щирого живого спілкування. Бесіди проводяться без підготовки в прямому ефірі. Ви можете зайти в кімнату до будь-якого користувача, в тому числі і до відомої людини, послухати про що вона говорить, підняти віртуальну руку і поставити кілька запитань.

Кімнати можуть бути відкритими і приватними. Максимальна кількість слухачів — 6000. Записувати розмови заборонено правилами.

Причому тут Ілон Маск?

Ілон Маск — відомий в світі винахідник, підприємець, мільярдер. Популярність соцмережі буквально злетіла, після того, як бізнесмен там зареєструвався, в потім увійшов в одну з кімнат і почав спілкуватися з простими людьми. Про реєстрацію в соцмережі Маск повідомив у своєму Твіттері, де у нього, на хвилиночку — 46 млн передплатників! Це сталося в лютому 2021 року. Пізніше Маск запросив російського президента Володимира Путіна поспілкуватися з ним в одній з кімнат нової соцмережі. І поки Кремль розбирається, що ж таке цей Clubhouse, люди ламають голови над тим як потрапити в нову соцмережу і послухати живий діалог Маска з Путіним.

Щоб увійти в Клабхаус, потрібно отримати інвайт

Як потрапити в Clubhouse? Терміново потрібен інвайт в Клабхаус! Як безкоштовно отримати інвайт в Клабхаус? Про це говорять на форумах, в Ютуб, Телеграм та інших соціальних мережах. А після того, як Маск "підлив масла у вогонь", здається, що взагалі всі втратили розум! Інтернет-користувачі розділилися на групи:

  • тих, хто вже є в Клабхаусі;
  • тих, хто активно шукає інвайт;
  • тих, кого дратують постійні балачки про нову соцмережу.

Справа в тому, що Клабхаус — це закрита соцмережа і потрапити в неї можна тільки з запрошенням — інвайтом. Це ще один секрет популярності соцмережі, адже є така закономірність: якщо щось заборонено — цього завжди дуже сильно хочеться.

Давайте розберемося, де взяти інвайт в Клабхаус і чи можна це зробити безкоштовно.

Офіційно існує два способи:

  • отримати запрошення від вже зареєстрованих користувачів соцмережі (наприклад, від когось із друзів);
  • завантажити додаток на айфон і подати заявку на реєстрацію (якщо в Клабхаусі зареєструється людина, у якої є ваш номер телефону, вона зможе підтвердити запит).

Після приходу в соцмережу знаменитостей інтерес до неї зріс настільки, що запрошення почали навіть продавати. Сьогодні купити інвайт можна на Олх, Авіто, в Телеграм, на Alibaba і eBay. Ціни різні: від 200 до кількох тисяч гривень.

Поки що новий додаток можна скачати тільки на iOS-пристрої. Але це питання часу. Нагадаємо, що з Instagram, колись була така ж історія. Версію Клабхаус для Андроїд розробники планують представити вже в березні.

У Clubhouse можна заробляти і просувати особистий бренд

Як працює монетизація Клабхаус і чи реально взагалі отримати дохід від нової соцмережі? Відповідь — так! Це цілком можливо! І мова зараз йде не про продаж інвайтів. У Clubhouse можна просувати особистий бренд, підвищувати лояльність аудиторії, продавати товари і послуги. Що для цього потрібно?

  1. Отримати інвайт в Клабхаус і зареєструватися.
  2. Заповнити шапку профілю: додати фото, розповісти про себе, прикріпити посилання на аккаунт Instagram.
  3. Стати активним учасником соцмережі. Регулярно створювати кімнати і проводити бесіди.
  4. Відповідати на запитання слухачів. Розмовляти чесно і відкрито. Бути собою.

Про що говорити в кімнатах? Про те, в чому ви добре розбираєтеся, про послуги, які ви продаєте і їх важливості. Якщо тема викличе інтерес, слухачі будуть переходити в ваш Інстаграм за посиланням в профілі і купувати те, що ви їм запропонуєте.

Багато відомих блогерів вже відгукнулися, що після реєстрації в новій соцмережі їм стало прилітати більше замовлень. Це ще раз підтверджує, що монетизація в Клабхаус працює. Головне, щоб контент був цікавим.

Тепер ви знаєте, як заробити в Клабхаус і взяти максимум користі від нового сервісу. Фахівці пророкують соцмережі велике майбутнє. Існує думка, що Clubhouse затьмарить такий популярний в 2020 році Тік-Ток. Новий додаток оцінив навіть сам Цукерберг і вже почав роботу над створенням аналога Клабхауса в Фейсбуці.

Як будуть розвиватися події в світі соцмереж далі — покаже час. Ми, в свою чергу, обіцяємо вам регулярно розповідати про нові онлайн-розробки і способи їх монетизації, які на 100% працюють!

Автор: Сервіс “Tengo”
19.02.2021
views
2639  переглядів
shares
0