Посмішок і тепла в Новому році. Ваш Tengo!

Посмішок і тепла в Новому році. Ваш Tengo!
Loader

Мяу-муррр! Наш кіт Тенго вже мурликає святкову пісеньку і вітає вас з Новим роком! Бажає веселого настрою, побільше смакоти, а ще — здоров'я і любові. Щоб всіх близьких вдалося зібрати за столом, щоб панувала святкова атмосфера і щоб мрії збувалися.

2020-й добігає кінця. Яким був для вас цей рік? Для нас першим! Саме в цьому році Тенґо вийшов на ринок кредитування. Потрібно визнати, робити перші кроки було непросто, але завдяки вашій підтримці і довірі ми змогли освоїтися і створити вигідну кредитну пропозицію. Кредити під 1% від нашого котейки наробили багато шуму на ринку, а знаєте чому? Тому що більшість компаній пропонують низькі ставки тільки на перший займ, а при наступних зверненнях їх підвищують. У нас все по-іншому: ставка 1% діє як для нових, так і для постійних клієнтів. Ви можете звернутися до нас в будь-який час, коли вам знадобиться фінансова підтримка, навіть якщо на календарі 1 січня, а на годиннику 00:05. Заявки приймаються 24/7 — навіть у вихідні і свята. Максимальна сума позики становить 15000 гривень!

Дякуємо всім, хто приєднається до нас в 2020-му. Ви для нас головна мотивація і цінність. На наступний рік у нас багато планів. Обіцяємо рухатися вперед і ставати кращими!

З наступаючим Новим роком, дорогі друзі! Нехай у 2021-му з вами станеться те саме чудо, про яке ви так давно мріяли. Ставте перед собою амбітні цілі і вірте в свій успіх, тоді все обов'язково здійсниться. Здоров'я вам, гарного настрою, посмішок і тепла!

З найкращими побажаннями, ваш Тенго!

Автор: Сервіс “Tengo”
30.12.2020
views
746  переглядів
shares
0