Відміна штрафів на період карантину: Tengo

Відміна штрафів на період карантину: Tengo
Loader

Наша компанія завжди з розумінням ставиться до затримок платежів. У звичайний час ми пропонуємо клієнтам пролонгацію позики на 3, 7 або 15 днів, щоб уникнути прострочення.

У зв'язку з карантином наша компанія прийняла рішення не нараховувати клієнтам штрафи та пеню за прострочення в період з 1 березня 2020 р.

Що це означає?

Якщо у вас є поточна позика і у вас не виходить її вчасно погасити, то в даний період ви можете оплачувати частково тіло кредиту і відсотки, пеня та штрафи вам нараховуватися не будуть.

Що потрібно оплачувати в період карантину?

Тіло кредиту та відсотки, які передбачені за договором. Відсотки будуть нараховуватися в звичайному режимі, який прописаний в умовах вашого договору.

Ви можете погашати позику частинами, але повністю звільняєтесь від нарахування пені на залишок, якщо кредит прострочений.

ВАЖЛИВО! Якщо прострочення платежу було до 1 березня, то клієнт не звільняється від сплати пені та штрафу. Тимчасові правила діють щодо кредитів, термін погашення яких закінчується в період карантину (з 1 березня 2020р.).

Для отримання додаткової інформації звертайтеся на нашу гарячу лінію 0443370037 або пишіть в форму зворотного зв'язку в розділі Контакти.